Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از واحد زنجان، علیرضا فیروزفر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی زنجان صبح امروز در نشست رسانه‌ای با خبرنگاران زنجان با بیان اینکه اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی از تاریخ تشکیل تاکنون برکسی پوشیده نیست، اظهار کرد: این دانشگاه در بحرانی‌ترین وضعیت کشور به لحاظ نظام آموزشی و ظرفیت پذیرش، وارد عمل شد و معضل سد کنکور که اوایل استقرار جمهوری اسلامی مطرح بود را توسط دانشگاه آزاد رفع کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با قدردانی از تلاش رسانه‌ها برای تنویر افکار عمومی افزود: رسانه‌ها پشتوانه استوار و محکم برای مدیران هستند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان، توزیع عدالت آموزشی توسط دانشگاه آزاد اسلامی در نقاط محروم کشور را یادآور شد و اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی زنجان توسعه موزونی در استان داشته و امکان دسترسی به تحصیل در آموزش عالی در دورترین نقاط استان را برای متقاضیان آسان کرده است.

فیروزفر یادآور شد: یکی از اهداف دانشگاه آزاد اسلامی زنجان، ورود مؤثرتر به حوزه آموزش و پرورش است و دانشگاه آزاد زنجان این ظرفیت را دارد که زمینه تحصیل را از اول ابتدایی تا دکتری برای متقاضیان فراهم کند.

وی یادآور شد: سال ۱۳۹۹ شاهد بهره‌برداری از بزرگترین مجتمع آموزشی شمال غرب کشور خواهیم بود که این مجتمع با تمام امکانات و زیرساخت‌ها و با لحاظ تمام نیاز‌های دانش‌آموزان با هفت هکتار مساحت و بیش از ۲۰ هزار مترمربع فضا در سه مقطع ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان به صورت یک مدرسه ویژه و مجزا از مجموعه سما، مهر ۱۳۹۹ پذیرای دانش‌آموزان خواهد بود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان، مهارت‌آموزی را یکی از نیاز‌های امروز کشور عنوان کرد و افزود: به دنبال ایفای نقش خود در تعالی آموزش و پرورش کشور، درحال پیگیری مدارس ویژه به صورت مهارت‌آموزی در کسب و کار و کارآفرینی و مهارت‌آموزی در امور اجتماعی و سبک زندگی هستیم.

فیروزفر، اعتبار هر مجموعه آموزشی را در وهله نخست وابسته به سرمایه نیروی انسانی آن دانشگاه عنوان کرد و توضیح داد: دانشگاه آزاد اسلامی زنجان با ۵۰۰ عضو هیئت‌علمی تمام‌وقت در هیچ رشته دایری در دانشگاه کمبود مدرس و هیئت علمی تمام‌وقت ندارد.

وی متذکر شد: سخنرانی ۳۰۰ استاد عضو هیئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان در هفته پژوهش فرصتی برای به نمایش گذاشتن توان علمی این واحد دانشگاهی است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان با انتقاد از روند صدور مجوز برای برخی مؤسسات فاقد عضو هیئت‌علمی تشریح کرد: در کل کشور باید تمهیداتی اندیشیده شود که مؤسسات آموزش عالی بدون داشتن عضو هیئت‌علمی تمام‌وقت کافی در رشته، اجازه خدمات‌رسانی نداشته باشند؛ چراکه کیفیت یک مجموعه آموزش عالی قویاً وابسته به کادر هیئت علمی و زیرساخت‌های آن مجموعه است.

فیروزفر مطرح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی زنجان در هیچ رشته‌ای مشکل زیرساخت ندارد و برای تمامی رشته‌ها مجهزترین آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها و مرکز تحقیقاتی را دارد و مراکز تحقیقاتی زیست و متالورژی این دانشگاه در کشور سرآمد است که بستری را برای تربیت دانشجویان خلاق و نوآور فراهم کرده است.

وی تأکید کرد: در بستر فعلی به نظر می‌رسد که رسالت دانشگاه‌ها ایجاد زمینه برای رشد افکار خلاق و نوآور است که دانشگاه آزاد اسلامی زنجان این بستر را برای دانشجویان فراهم کرده و در طول سال تحصیلی جدید یک فضای بسیار مناسب برای استقرار هسته‌های فناور ایجاد خواهیم کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی زنجان تصریح کرد: اکنون این دانشگاه با ۸۲ رشته کارشناسی ارشد، ۲۴ رشته دکتری، رشته‌های کارشناسی موجود در کشور و با ایجاد ۱۳ رشته جدید پرتقاضا در رشته‌های هنر، طراحی لباس، گردشگری و گرافیک، نقاشی و بازیگری و مشاوره و مدیریت کسب و کارهای کوچک، مهندسی پلیمر و گیاه پزشکی و مدیریت صنعتی و ... آماده پذیرش دانشجو است.

فیروز‌فر با بیان اینکه شهریه دریافتی توسط دانشگاه آزاد از روندی معقول و مناسب تبعیت می‌کند، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی زنجان طی چند سال افزایش شهریه نداشته و شهریه یکسال تحصیل در این دانشگاه به اندازه شهریه یکسال یک دانش‌آموز ابتدایی در یک مدرسه غیر‌انتفاعی در همین استان است.

وی از رسانه‌ها خواست که در ایجاد آگاهی در متقاضیان برای یک انتخاب آگاهانه و با شناخت دقیق از امکانات دانشگاه تلاش کنند و ادامه داد‌: تحصیل در یک دانشگاه با زیر‌ساخت کامل با تحصیل در مؤسسه‌ای که زیرساخت لازم را ندارد، متفاوت است و وقتی چنین سرمایه‌ایی در استان وجود دارد، آگاهی‌بخشی از طریق رسانه‌های موجب می‌شود که این سرمایه و امکانات به درستی مورد استفاده قرار بگیرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی زنجان درباره با تسهیلاتی که برای دانشجویان در نظر گرفته شده، اعلام کرد: برنامه‌ای تنظیم شده که براساس آن با ارائه وام و امکان تقسیط و ... متقاضیان هیچ مشکلی درپرداخت شهریه نداشته باشند.

فیروزفر گفت: دانشگاه آزاد اسلامی زنجان ظرفیت پذیرش ۱۸ هزار دانشجو را دارد که ظاهراً این ظرفیت مورد توجه مسئولان قرار نگرفته است.

وی با اشاره به کاهش دانشجو اظهار کرد: بخشی از کاهش تعداد دانشجو مربوط به ترکیب جمعیت بوده و بخش دیگر آن مربوط به مسئولان در تخصیص ظرفیت‌ها است که باید با همکاری و توجه عوامل بیرونی افزایش دانشجو در دانشگاه‌های دارای زیر ساخت‌های مناسب صورت پذیرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان با بیان اینکه رعایت حجاب در محل دانشگاه نسبت به سایر مکان‌ها یک تکلیف دینی است، بیان کرد: دانشگاه آزاد زنجان در حوزه حجاب کارمندان جزء سه استان برتر کشور و و در حوزه حجاب دانشجویان جزء پنج استان برتر کشور است .

فیروزفر درباره فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی زنجان نیز اظهار کرد: تمامی فعالیت‌های فرهنگی این دانشگاه در قالب بودجه مصوب و به صورت جمعی و با وجود تشکل‌های دانشجویی است و دانشگاه آزاد زنجان، تنها واحدی است که جلسات ماهانه با تشکل‌های دانشگاه برگزار می‌کند.

وی در موضوع پرداختن به آداب و سنن بومی نیز تأکید کرد: با وجود اینکه بعضی از حوزه‌ها مورد سوءاستفاده افرادی قرار می‌گیرد که اساساً با نظام مشکل دارند، دامن زدن به مسائل اقوام، قومیت‌ها و اختلاف‌افکنی در این زمینه کاری پسندیده نیست؛ چراکه دانشگاه محل اعتلای آداب و سنن و زبان بومی و محلی اقوام گوناگون کشور است.

دانشگاه آزاد اسلامی اردیبهشت سال ۱۳۶۱ با حمایت حضرت امام خمینی بنیان نهاده شد و اکنون سومین دانشگاه جهان از نظر تعداد دانشجو است، دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان نیز سال ۱۳۶۴ تأسیس شده که به عنوان بزرگترین مجموعه آموزش عالی استان زنجان با چهار واحد و دو مرکز در محدوده جغرافیایی استان زنجان مشغول به فعالیت بوده و تاکنون نزدیک به ۵۰ هزار نفر فارغ‌التحصیل تحویل جامعه داده است. اکنون از ۱۲ هزار دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان ۸ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان و مابقی در واحدهای دیگر مشغول به تحصیل هستند.

انتهای پیام/

167 / 167

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۴۰۸۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه آزاد بسیاری از مرز‌های علمی کشور را درنوردیده است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ سارا فلاحی، نماینده ایلام در مجلس شورای اسلامی در مراسم گرامیداشت روز استاد  که در دانشگاه آزاد اسلامی ایلام برگزار شد، اظهار کرد:  بسیاری از مرز‌های علمی کشور توسط مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی درنوردیده شده و قلب و ویترین علمی کشور است. دولت و مجلس باید کمک‌کار این دانشگاه باشند.

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی ظرفیت بزرگ کشور بوده که برای توسعه این کشور باید میداندار شود، اضافه کرد: با شهریه صرف نمی‌شود چرخ دانشگاه به خوبی بچرخد و امروز حتی مردم با این وضعیت بد اقتصادی توان پرداخت شهریه ندارند باید منابع جدید برای دانشگاه در نظر گرفته شود و در این راستا مجلس کمک‌کار خواهد بود.

عضو کمیسیون امنیت ملی عنوان کرد: برخی‌ها برای اعتبار علمی کشور به رزومه علمی، پژوهشی و ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی اشاره می‌کنند؛ اما برای تصویب رشته تبعیض قائل می‌شوند باید این دوگانگی در برخورد با این دانشگاه برداشته شود.

باید استادان دانشگاه در بحث درآمدزایی بیشتر ورود کنند

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایلام نیز گفت: استادان این دانشگاه اکثراً از نخبگان و ظرفیت‌های استان هستند و مجموعه این دانشگاه ظرفیت قدرتمندی برای توسعه استان است.

بهروز ناصری بیان کرد: نگاه مسئولان استان به دانشگاه آزاد اسلامی بسیار خوب است. باید استادان دانشگاه در بحث پژوهش و تحقیق و درآمدزایی بیشتر به مسائل استان ورود کنند.

به گزارش آنا، در این آیین از تعدادی از اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام به نمایندگی از همه اعضای هیئت علمی با اهدای لوح قدردانی شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه پرور در مدارس سما ضروری است
  • دانشگاه آزاد بسیاری از مرز‌های علمی کشور را درنوردیده است
  • تصویب رشته‌های جدید دانشگاه آزاد نی‌ریز در مقطع دکتری
  • داوری ۱۱۵ ایده در رویداد آموزشی «بوت کمپ» دانشگاه آزاد قم
  • مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود
  • اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی
  • دانشگاه آزاد خمینی‌شهر سهم بسزایی در تربیت روانشناس دارد
  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود
  • افتتاح نمایشگاه صدرا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوئین زهرا