Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از روابط عمومی واحد تهران غرب، رویداد یک روزه « یادگیری مبتنی بر حل مسأله (PBL ) » با هدف کلاس نوین، آموزش نوآورانه، دانشجوی توانمند، ویژه اساتید، با حضور حمیدی مشاور ارشد ریاست دانشگاه آزاد اسلامی، معیری مدیر کل آموزش های فناوری و امور شتاب دهنده ها، پروین داداندیش رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، اعضای هیأت رئیسه و جمع کثیری از اساتید هیأت علمی و حق التدریس واحد (گروههای برق، کامپیوتر، مکانیک، صنایع، عمومی و پایه) در سالن اجتماعات شهید موسوی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی تهران غرب برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدا داداندیش رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب با تشکر از برگزارکنندگان این کارگاه و با امید اینکه این رویداد نتایج تأثیرگذاری در برنامه آموزشی سال جدید داشته باشد اظهار داشت: ما بعنوان یک واحد دانشگاهی می خواهیم بدانیم چگونه می توانیم یک دانشگاه اثر گذار داشته باشیم و از نسل اول دانشگاه به نسل جدید دانشگاه برسیم و دانشگاههای خوب چگونه آموزش می دهند، ما برای این که مسیر را هموار کنیم چه مراحلی را باید طی کنیم.

وی افزود: در پاسخ به اینکه چگونه دانشگاه ها می توانند اثر گذار باشند بیان داشت: می بایست یک زیست بوم جدا ایجاد شود و سرمایه داران، مراکز نوآوری و شکوفایی و دانشجویان بتوانند در این فضا تمرین کنند و استعداشان شکوفا شود.

رئیس واحد تهران غرب گفت: ما بعنوان واحد تهران غرب فکر کردیم اگر در استان 3 یا 4 سرای نوآوری تأسیس شود حتما یکی از آنها باید واحد تهران غرب باشد به دلیل اینکه این واحد دارای پتانسیل و ظرفیت بالایی است. لذا برای تأسیس این سرا نیاز است که اساتید همراهی کنند، پیشنهاد دهند، هفته ای یکبار در این خصوص جلسه برگزار شود.

وی بیان داشت: اگر دانشگاه بخواهد اثرگذار باشد باید در راستای اولویت ها حرکت کنیم، اگر قرار باشد توسعه سریع مبتنی بر اقتصاد درون زا داشته باشیم باید از نیروی انسانی که در مدرسه و دانشگاه تربیت می شود شروع کنیم.

داداندیش با تأکید بر فرموده مقام معظم رهبری در بیانه گام دوم که کشور نیاز به نیروی انسانی متعهد دارد گفت: باید از آموزش صحیح شروع کنیم، و مسیری که طی می کنیم نیاز به تغییر دارد. وی در پایان ضمن اعلام حمایت از این رویداد از حضور اساتید تشکر کرد.

در ادامه حمیدی مشاور عالی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی با بیان این موضوع که دانشگاه ها نسبت به پانزده سال پیش، بیشتر پاسخگوی نیازهای شغلی دانشجویان خود هستند، اظهار داشت: مهمترین مسئله ای که دانشگاه ها باید به آن پاسخ دهند مسائل اجتماعی و ایجاد اشتغال است.

وی با بیان تاریخچه برگزاری رویداد مبتنی بر حل مسئله (PBL ) در واحد تهران غرب به بیان نمونه های موفق PBL در دانشگاه ها پرداخت.

سپس معیری مدیرکل آموزش های فناوری دانشگاه آزاد اسلامی و عضو هیأت علمی گروه مکانیک واحد تهران غرب پس از بیان سؤالات و مشکلات از قبیل کار تیمی، آشنایی با مهارت های زندگی، آشنایی با بازار و اقتصاد و... در آموزش، به تکنیکهایی که در دنیا برای حل این قبیل مسائل می پردازند اشاره کرده و اعلام داشت دو تکنیک موفق، یادگیری مبتنی بر حل مسئله (PBL ) و کلاس وارانه در دنیا وجود دارد.

در ادامه اعضای هیأت علمی واحد تهران غرب با اشاره به نمونه های موفق در دانشکده فنی و مهندسی واحد و گروه مکانیک به بیان تاریخچه برگزاری رویداد PBL در واحد تهران غرب پرداختند.

این کارگاه یکروزه، با محوریت شناسایی مشکلات آموزش فعلی در دروس مختلف، یافتن رویکردهای نوین تدریس حل مسأله در فرایند آموزش دروس مختلف، فراگیری روحیه تیمی و مشارکت گروهی دانشجویان در فرآیند آموزش، توانمندسازی دانشجویان با آموزشهای نوآورانه جهت حل مسائل دنیای واقعی، یافتن راه حل های اجرایی آموزش مسأله محور در هریک از گروههای آموزشی در دو بخش صبح و عصر با حضور بیش از 90 نفر از اعضای هیأت علمی در شش گروه آموزشی (برق، مکانیک، کامپیوتر، صنایع، عمومی و پایه) تهران غرب برگزار شد و مدل های مختلف دانشگاه حل مسأله مورد بررسی قرار گرفت.

در پایان رویداد گروه های آموزشی به ارائه دستاوردهای خود در پنل های تخصصی پرداختند و مقرر شد این دستاوردها پس از پالایش در قالب طرحهای قابل اجرا مصوب و اجرایی گردد.

انتهای پیام /

310 / 167 دانشگاه آزاد اسلامی تهران غرب یادگیری بر حل مساله PBL

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی تهران غرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۸۶۶۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، غلامرضا خاکساری، رئیس دانشگاه اسلامی واحد همدان در افتتاحیه رویداد صدرا با شعار«صنعت، دانشگاه، راه اشتغال» که در این دانشگاه برگزار شد این رویداد را اتفاقی مبارک و پیونددهنده علم و صنعت دانست و اظهار کرد: در سند تحول و تعالی دانشگاه به موضوع حلقه مفقوده صنعت و دانشگاه و لزوم ارتباط این دو رکن مهم در عرصه عمل توجه شده است.

وی با تأکید بر لزوم توسعه فعالیت‌های فناورانه و تمرکز بر ایجاد کارآفرینی عنوان کرد: رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و پیوند صنعت و دانشگاه و مسیری برای ایجاد اشتغال است و در همین راستا همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ استان را در عمل دنبال می‌کنیم.

رئیس دانشگاه اسلامی واحد همدان گفت: با ورود دانشگاه به صنعت از یک‌سو می‌توان در حل مسئله مثمر ثمر بود و از سوی دیگر با ورود دانشجو به‌عنوان کارورز، موضوع کسب مهارت را شاهد خواهیم بود.

خاکساری از تحقق کارورزی بین دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و بیان کرد: در این طرح دانشجو در عرصه عمل و حضور در واحد‌های صنعتی به کسب تجربه آموزش و یادگیری می‌پردازد که می‌تواند راهی برای شناخت مسیر شغلی دانشجویان و فارغ‌التحصیلان تلقی شود.

وی مطرح کرد: طرح پویش در راستای تقویت توانمندی دانشجویان در ارتباط با صنعت و بازار کار راه‌اندازی شده است. این طرح منجر به پرورش دانشجویان ماهر خواهد شد که همزمان با تحصیل در دانشگاه، مهارت‌های لازم را از طریق اشتغال در نهاد‌های مختلف کسب می‌کنند.

رئیس دانشگاه اسلامی واحد همدان اضافه کرد: در طرح پویش، دانشگاه امکان اشتغال همزمان دانشجو با تحصیل را فراهم کرده تا تجربه خوبی را در محیط کاری کسب کنند و پس از فارغ‌التحصیلی با آمادگی کامل وارد بازار کار شوند.

خاکساری با بیان اینکه در این طرح دانشجو هیچ هزینه‌ای را بابت این واحد نمی‌پردازد تا بی‌دغدغه زمینه مهارت‌آموزی محقق شود از اجرای طرح پایش و بررسی مشکلات به‌ویژه در حوزه کشاورزی و حل آن توسط دانشگاه آزاد خبر داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رویداد صدرا به ایستگاه اندیمشک رسید
  • حضور فعال دانشگاه آزاد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش
  • حضور فعال دانشگاه آزاد نجف‌آباد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش
  • داوری ۱۱۵ ایده در رویداد آموزشی «بوت کمپ» دانشگاه آزاد قم
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال است
  • ۸ دستاورد علمی برپایی رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا
  • ویژگی یک استاد نمونه، همیشه شاگرد خوب بودن است
  • برگزاری اردوی جهادی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی گچساران در چهاربیشه+ تصاویر
  • رقابت داوطلبان استخدامی آموزش و پرورش و EPT در دانشگاه آزاد اسلامی