Web Analytics Made Easy - Statcounter

سجاد باقری رئیس اداره ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در گفت‌‌و‌‌‌‌‌‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره تفاهم‌‌‌‌‌‌نامه‌‌‌‌ها و قراردادهای این واحد دانشگاهی با ارگان‌‌‌‌‌‌‌ها و سازمان‌‌‌‌‌‌‌‌‌های مختلف گفت: در حال حاضر، با کارخانه کمباین‌‌‌سازی اراک قرارداد داریم و در امور صنعتی، تحقیقاتی و آموزشی این همکاری آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برهمین مبنا و در راستای تحقق طرح پویش طبق توافقنامه‌‌‌‌‌‌ای که با این کارخانجات داشتیم، 4 نفر از دانشجویان ما همزمان با تحصیل در رشته صنایع، برای کار در صنعت کمباین سازی، مشغول به فعالیت شدند. این دانشجویان بعد از یادگیری مهارت‌‌‌‌‌‌‌های لازم جذب می‌‌‌‌شوند و اگر هم در این کارخانجات مشغول به کار نشوند مهارت‌‌‌های لازم مرتبط با این صنایع را برای ورود به بازار کار فراگرفته‌‌‌‌‌‌‌‌‌اند.

وی افزود: در راستای عملی شدن طرح پویش، دانشجویانی را برای حضور در صنایع، همزمان با تحصیل معرفی می‌‌‌‌کنیم که دارای تسلط به یکسری از نرم افزارها بوده و از سوی دیگر ترجیحا جزو دانشجویان ترم آخر باشند که دارای معدل بالای 17 هستند. دانشجویانی که این ویژگی‌‌‌‌‌‌ها را دارند بعد از انجام ثبت‌‌‌‌‌نام و تاییدیه دانشگاه و صنایع مزبور برای فعالیت و مهارت‌‌‌‌آموزی وارد صنایع مربوط می‌‌‌شوند. حضور دانشجویان دانشگاه آزاد اراک در صنایع مختلف استان منجر به برندسازی این دانشگاه و شناخته شدن مهارت‌‌‌‌‌‌‌های فارغ‌‌‌‌‌‌‌التحصیلان و دانشجویان آن خواهد شد.

باقری تشریح کرد: درصددیم یک دانشجو از رشته منابع انسانی و یک دانشجو دیگر هم از رشته حسابداری به کمباین‌‌‌‌‌سازی اراک معرفی کنیم و سه نفر از این دانشجویان در مقطع کارشناسی مشغول به تحصیل هستند. کارخانه کمباین‌‌‌‌‌‌‌سازی اراک با کلیه این دانشجویان قرارداد بسته و حقوق ماهیانه دریافت می‌‌‌‌‌‌‌کنند. اصل فعالیت شرکت کمباین‌‌‌‌‌‌‌‌سازی هم در خصوص ساخت ماشین آلات کشاورزی است.

رئیس ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک درباره همکاری این واحد دانشگاهی با فرودگاه اراک خاطرنشان کرد: اولین مرکز توسعه هوانوردی غرب کشور با همکاری فرودگاه اراک توسط دانشگاه آزاد این شهر تاسیس می‌‌‌‌شود. این مرکز دارای دو بخش اصلی است که بخش اول آن شامل آموزش و تربیت مهماندار، بخش دیگر تجهیزات هواپیماها و موتورهای جت و در نهایت ساخت موتور جت خواهد بود.

باقری تاکید کرد: با توجه به اینکه رشته‌‌‌هایی در خصوص صنعت هوایی و آموزش مهمانداری در شهر اراک و اطراف آن نداریم، ایجاد این مرکز به عنوان اولین جایی که در این زمینه فعالیت خواهد داشت منجر به تربیت افراد بسیاری در زمینه رشته مهمانداری و توسعه صنعت هوایی کشور در استان مرکزی می‌‌‌‌شود.

انتهای پیام/

188 / 167 رئیس ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک سجاد باقری مرکز توسعه هوانوردی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک سجاد باقری مرکز توسعه هوانوردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۶۹۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسینعلی سمیعی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود در مراسم گرامیداشت روز معلم از به وقوع پیوستن واقعی ارتباط صنعت با دانشگاه با راه‌اندازی یک کارخانه در این واحد دانشگاهی و اشتغال ۵۰ نفر از دانشجویان این دانشگاه در فاز نخست خبر داد.

وی اضافه کرد: همیشه معتقد بودیم اگر می‌خواهیم در اهداف دانشگاه موفق باشیم باید به طور عملی با صنعت در ارتباط باشیم و این موضوع بسیار مهمی بود که از اول دنبال می‌کردیم و در این راستا جلسات مهمی با کارخانجات بزرگ شهرستان انجام شد و نهایتاً با یکی از بزرگترین هلدینگ‌های کشور توانستیم به تفاهم برسیم که اکنون اتفاق بسیار خوب و بزرگی رقم خورد که در راستای آن می‌توانیم مدعی باشیم یکی از معدود دانشگاه‌هایی هستیم که در داخل مجموعه دانشگاه کارخانه فعال راه‌اندازی شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود متذکر شد: این کارخانه‌ قرار است در هر شیفت ۵۰ نفر فعالیت کنند و در سه شیفت مشغول به کار است.

سمیعی با بیان اینکه افتخار ما این است که از فرزندان همین شهرستان در این کارخانه مشغول به کار شدند، افزود: نکته مهم‌تر این است که طبق تفاهمنامه‌ای که با هلدینگ بزرگ طب پلاستیک رقم خورد قرار بر این شد که ۵۰ دانشجو در این مجموعه صنعتی مشغول به کار شوند و این خود یعنی مصداق بارز اشتغالزایی از طریق دانشگاه.

وی، ایجاد امید به آینده برای دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود را یکی از مهم‌ترین ثمرات راه اندازی کارخانه در دانشگاه عنوان و تصریح کرد: اگر روزی ارتباط با صنعت در حد یک شعار بود امروز به واقعیت رسیده است و این تعامل ادامه دارد و در سطح وسیع‌تر انشالله انجام خواهد شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود بیان کرد: هدف عالی ما آموختن آداب صنعت برای راه‌اندازی خط تولید از طریق خود دانشگاه است و امیداریم با تعامل با صنعت و یافتن راه کار‌های مناسب این مهم نیز اتفاق بیفتد.

سمیعی افزود: نکته دیگری که دنبال آن هستیم راه‌اندازی سرای گردشگری در دانشگاه است که در آینده اتفاقات خوبی رقم خواهد خورد؛ چراکه شاهرود در بین دو شهر مهم تهران و مشهد مقدس قرار داشته و ظرفیت بالایی برای اسکان مسافر وجود دارد، بنابراین یکی از ساختمان‌های بزرگ دانشگاه به این امر اختصاص داده شد که در حال اجرای زیرساخت‌های لازم برای راه‌اندازی این ساختمان هستیم.

وی با بیان اینکه سالانه بالغ بر ۲۵ میلیون مسافر از جلوی این دانشگاه عبور می‌کنند و در صورتی که امکان اقامت برایشان فراهم شود دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود بهترین اقامتگاه برای آنها محسوب می‌شود، اظهار کرد: نکته دیگری که به جد دنبال آن هستیم بحث جذب دانشجوی غیرایرانی است که می‌توان از امکان گردشگری ذکر شده در این قضیه نیز استفاده کرد و مستندات این مهم نیز به وزارت علوم ارسال شده است و منتظر مراحل بعدی آن هستیم.

وی با تأکید بر اینکه رسالت اول دانشگاه آموزش است و در این راه باید تلاش کرد، گفت: یکی از هدف‌های مهم مجموعه تلاش برای جذب دانشجو است و این مهم اتفاق نمی‌افتد مگر با چند فاکتور از جمله اینکه اولاً داشته‌های فعلی را حفظ کرد و دوم برای همین تعداد دانشجویان به لحاظ کیفی و کمی بیشتر سرمایه‌گذاری کرد و در صورتی که رضایتمندی همین تعداد فعلی را حفظ کنیم انتهای آن منتهی می‌شود به افزایش تعداد دانشجو.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود متذکر شد: در کمیته هدایت تحصیلی و جذب افرادی با این کمیته همکاری داشتند که سمتی نداشتند، اما به صورت داوطلبانه و بدون هیچ چشم‌داشتی این همکاری را به بهترین نحو به انجام دادند که حاصل آن افزایش ۱۳ درصدی جذب دانشجو بود. در این راه تعامل بسیار خوبی با آموزش و پرورش رقم خورد و در اولین گام از ده‌ها نفر از مدیران و نیز مدیریت آموزش و پرورش شهرستان شاهرود دعوت و جلسات توجیهی با آنان انجام شد و هدف ما این بود که این عزیزان ظرفیت‌ها و قابلیت‌های دانشگاه را از نزدیک ببینند.

سمیعی عنوان کرد: در دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود امکانات بسیار خوبی وجود دارد، اما درب‌های دانشگاه باید به روی همه باز می‌شد تا از نزدیک این امکانات را ببینند. معتقدیم امکانات و سرمایه‌های این دانشگاه متعلق به همه مردم است و باید از آن استفاده کنند.

وی افزود: در گام بعدی بیش از ۲۰۰۰ دانش آموز از دانشگاه بازدید کردند و با ظرفیت‌ها و قابلیت‌های دانشگاه آشنا شدند و این موجب شد تا با چشم باز اهداف و رشته تحصیلی آینده خود را انتخاب کنند. تعاملات مختلفی را با آموزش و پرورش میامی و بسطام نیز داشتیم و برای جذب دانشجو برنامه‌های خوبی در آینده اجرا خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال است
  • صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان
  • تیم دانشگاه آزاد آزادشهر قهرمان مسابقات والیبال دانشجویان پسر دانشگاه آزاد شد
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است
  • افتتاح نمایشگاه صدرا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوئین زهرا
  • کیفیت رشته‌های پیراپزشکی ضامن سلامتی جامعه است
  • جهاددانشگاهی؛ حلقه میانی پیوند صنعت و دانشگاه
  • صعود تیم والیبال دانشجویان واحد کاشان به نیمه‌نهایی مسابقات دانشگاه آزاد
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند