Web Analytics Made Easy - Statcounter

پروین داداندیش در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره افتتاح سرای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب اظهار کرد‌: بهسازی و نوسازی ساختمان سرای نوآوری این واحد دانشگاهی به پیشرفت 90 درصدی رسیده است.

وی افزود: البته تاریخ اتمام عملیات بهسازی و نوسازی تا انتهای فروردین سال جاری تعیین شده بود ولی با شیوع ویروس کرونا در کشور و تعطیلی بسیاری از مشاغل و لزوم رعایت فاصله‌گذاری در این ایام، روند پیشرفت این عملیات به‌طول انجامید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب بیان کرد: پیش‌بینی می‌شود با اتمام عملیات عمرانی داخل ساختمان، برنامه افتتاح سرای نوآوری واحد تهران غرب نیز تا انتهای خرداد ماه سال جاری محقق شود.

داداندیش استقرار اِلمان های مصوب سرای نوآوری را برای آغاز کار الزامی دانست و گفت: سرای نوآوری واحد تهران غرب در حوزه فناوری و نوآوری آموزشی فعالیت خواهد کرد که برای راه‌اندازی آن با چندین گروه شتاب‌دهنده درحال رایزنی هستیم.

وی ادامه داد: مدیر سرا نیز تعیین شده و تمامی امور محتوایی و ساختاری مورد نیاز تا آخر این ماه مهیا و مستقر خواهند شد. تاکنون درخواست استقرار 10 استارت‌آپ فعال در حوزه تخصصی سرا مورد بررسی قرار گرفته تا پس از افتتاح، شاهد استقرار فناوران باشیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب تصریح کرد: سیاست کلان دانشگاه آزاد به تجمیع همه ساختارهای فناوری ذیل یک ساختار است و با افتتاح سرای نوآوری «فناوری و نوآوری آموزشی» مراکز رشد نیز در سراها مستقر خواهند شد. همگرایی در ساختارهای فناوری در به نتیجه رسیدن طرح‌های فناورانه بسیار موثر است و این مهم در سراهای نوآوری دیده شده است.

داداندیش خاطرنشان کرد: هسته‌های فناوری که تا موعد راه‌اندازی سرای نوآوری مراحل پیش رشد خود را گذرانده باشند به سرای نوآوری منتقل خواهند شد.

انتهای پیام/

358 / 167 سرای نوآوری فناوری های آموزش سرای نوآوری دانشگاه آزاد تهران غرب استقرار در سرای نوآوری

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: واحد تهران غرب دانشگاه آزاد سرای نوآوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۰۴۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان

طیبه بلوردی، معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا از صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» این واحد دانشگاهی خبر داد و اظهار کرد:‌ پس از بررسی‌های لازم حوزه معاونت پژوهشی واحد سیرجان درصدد راه‌اندازی مرکز تحقیقات هوش مصنوعی برآمد که با طرح موضوع در جلسه کمیته برنامه‌ریزی و هماهنگی مراکز تحقیقاتی سازمان مرکزی با تأسیس این مرکز تحقیقاتی موافقت و مجوز آن توسط معاونت پژوهش و فناوری سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی صادر شد. ️

وی افزود:‌ با توجه به ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان، ارتباط تنگاتنگ با صنایع و معادن و به لحاظ جایگاه استراتژیک در حوزه تولید علم و سوابق درخشان در زمینه فنی و مهندسی، علوم پایه و فناوری‌های همگرا، کشاورزی و علوم انسانی، به‌ویژه رشته‌های مهندسی کامپیوتر، مهندسی برق و مهندسی پزشکی نیاز به مرکز تحقیقات هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء ارائه احساس می‌شد.

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان گفت: امروزه هوش مصنوعی راه خود را به علوم و صنایع مختلفی همانند آموزش و پژوهش، سلامت و بهداشت، تجارت، مالی، فناوری اطلاعات، امنیت، تولید، حمل‌ونقل و... باز کرده و این ظرفیت را دارد که در حوزه‌های مختلف وارد شود و آنها را متحول کند.

بلوردی عنوان کرد:‌ امید است که با کمک و توانایی اعضای هیئت علمی و استادان مجرب در زمینه هوش مصنوعی (AI) و دیگر رشته‌ها در مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان با توسعه الگوریتم‌های هوشمند، تحقیقات راهبردی و کاربردی برای تولید علم و فناوری در زمینه هوش مصنوعی با هدف توسعه فناوری و کاربرد‌های آن در صنایع و بازار‌های مختلف به‌ویژه صنعت فولاد و معادن ارائه می‌شود.

به گزارش آنا، حوزه معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان چندی قبل موفق به اخذ مجوز مرکز تحقیقات صنعت، معدن و فولاد شده که با همکاری شرکت ماهان سیرجان کار‌های تحقیقاتی خور را به‌زودی آغاز خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نخبه‌پروری در مدارس سما ضروری است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه پرور در مدارس سما ضروری است
  • فیلم| ساماندهی عرصه‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد
  • تصویب رشته‌های جدید دانشگاه آزاد نی‌ریز در مقطع دکتری
  • داوری ۱۱۵ ایده در رویداد آموزشی «بوت کمپ» دانشگاه آزاد قم
  • بنیاد دانشگاهی فردوسی؛ حامی دانشجویان صاحب ایده 
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان
  • افتتاح نمایشگاه صدرا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوئین زهرا